American Football Team The Tilburg Wolves host their first Wolfpack Day on june 26th.

Voor alle spelers, familie, sponsors, vrienden en bekenden. Het is de bedoeling om van dit event een jaarlijkse traditie te maken die mensen al ruim van tevoren in hun agenda gaan zetten. Het geeft u een unieke kijk in de keuken van een hechte groep dat ervoor gekozen heeft om deze relatief onbekende sport te spelen.

Behalve om de bekendheid van onze sport en vereniging te vergroten en om de onderlinge band te versterken, gaan we ook voor een heel gezellige dag football.

Naast een flagfootball toernooi (een non-contact vorm van football) waarvoor iedereen met een team van minimaal 5 spelers zich kan inschrijven, is er muziek, drinken en uiteraard een BBQ. De BBQ wordt geregeld door Herald Coolbergen, een van de organisatoren van Dutch Chili Fest en die ook tot in de wijde omtrek bekend voor zijn Spicy Sauzen. Uiteraard is er ook gewoon knoflook en satésaus en het aloude worstje, maar het vlees zal allemaal net iets anders zijn als het standaard pakket.

De kosten voor de BBQ bedragen € 12,50 per volwassene en €7,50 per kind t/m 14 jaar.

Inschrijvingen voor flagfootball en betaling voor BBQ dienen voor 20 juni binnen te zijn, onder vermelding van teamnaam en namen spelers en teamcaptain.

Aanvang toernooi: 13.00

Prijsuitreiking: 17.00

Aanvang BBQ: 17.30

Einde: …………

Locatie Sportpark ’T Kraaienbos, Centaurusweg 80 Tilburg

Voor meer info en inschrijven, kunt u mailen naar wolfpack@tilburgwolves.com

Pin It on Pinterest