Door: Remco Hendriks

Onze vrienden van de Spijkenisse Scouts organiseren op zaterdag 8 april de eerste editie van de Heart Bowl. De Heart Bowl is een flag football toernooi wat wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor hart-en vaatziekten, een helaas nog steeds veel voorkomend fenomeen in Nederland. Met de opbrengst van dit toernooi willen de Scouts een financiële bijdrage doen aan de Nederlandse Hartstichting. Een goed doel dus, in een hele mooie verpakking.

De Tilburg Wolves vaardigen op zaterdag 2 teams of naar Spijkenisse: onze eigen jeugdspelers en een samengesteld team van jeugdigen en senioren. Een gulle gift van Podotherapie van der Kaa om de inschrijving mogelijk te maken mag niet onvermeld blijven. Voor de juniors is dit sinds lange tijd weer een serieuze krachtmeting met jeugdteams van andere clubs. Ze hebben er hard voor getraind en hebben er ontzettend veel zin in!

De nadruk van het toernooi zal liggen op sportiviteit en plezier, maar natuurlijk gaan we wel ons best doen om daar zo goed mogelijk voor de dag te komen. De eerste wedstrijden beginnen om 11:00; het toernooi duurt tot 16:00. Wil je de Wolves komen aanmoedigen tijdens hun strijd, dan moet je hier naartoe: Spijkenisse Scouts, Tennispad 1, 3202aa Spijkenisse, Nederland.

Pin It on Pinterest