Door: John Jolie

Met een ondanks de langere rustperiode nog steeds enigszins gehavende spelersgroep traden de Wolves aan tegen de Utrecht Dominators voor de returnwedstrijd.

Tilburg begon met balbezit maar leed helaas al snel balverlies na een bal die door de handen van een receiver glipte.
Utrecht kreeg hierdoor de bal in de redzone. De defense van de Wolves hield echter knap stand.
De slechte balhandling in het begin bleek echter symbolisch voor de rest van de wedstrijd. Aan beide zijden van de bal had het Tilburgse hands personel moeite om de bal vast te houden. Hierdoor gingen een aantal uitgelezen mogelijkheden verloren.
Utrecht wist uiteindelijk wel te profiteren van wat onoplettendheden in de Tilburgse defense zodat met 12-0 de rust werd ingegaan. De tweede helft toonde een zelfde beeld. Ondanks wat veelbelovende veldposities kwamen de Wolves niet tot scoren. De Dominators scoorden nog wel 1 keer en benutten de conversie zodat de eindstand op 20-0 werd bepaald.
Wederom een verliespartij maar lang niet zo afgetekend als de 3 voorgaande wedstrijden. Volgende week rest de laatste wedstrijd van deze 1e competitie. De return tegen Flevo Phantoms. De Wolves zullen er dan alles aan doen om de hatelijke 0 van het bord te halen en zich te revancheren voor de afstraffing van enkele weken geleden.

Pin It on Pinterest