De eerste paasdag begon voor de Wolves met een heerlijke paasbrunch samen met vrienden, familie en ieder ander die de club een goed hart toe draagt. De brunch was tot in de puntjes verzorgt door een geweldig team van vrijwilligers, waarvoor dank! Tijdens en na het eten werd er uiteraard goed aan de onderlinge banden gewerkt.

Toen om 14:00 de wedstrijd tegen de Flevo Phantoms afgetrapt werd leek het alsof bij menig speler de paaseieren nog niet helemaal verteert waren. Ook het wedstrijdschema met 3 wedstrijdweekenden achter elkaar begon nu zijn tol te eisen. In de eerste 4 plays alleen al viel er telkens een speler geblesseerd uit. Hierdoor moesten de Wolves uiteindelijk met een minimale bezetting de wedstrijd uit zien te spelen. Vrijwel alle resterende Wolves speelden uiteindelijk Iron Man Football, dat inhoud dat ze zowel offense, defense als special teams speelden. Wat een mooie laatste thuis wedstrijd leek te worden sloeg snel om in een deceptie. De ene touchdown na de andere vloog ze om de oren. Men een score van 84-0 is historie voor de Wolves geschreven, alleen was dit helaas niet op de manier die men van tevoren in gedachte had..

De komende 4 weken zullen voor de Wolves in het teken staan van herstellen, herpakken en doorpakken. Na regen komt zonneschijn en na diepe dalen komen hoge pieken! Echter zal voor de zonneschijn op de hoge pieken de weg naar boven bewandeld moeten worden, inch by inch..

Pin It on Pinterest