De Tilburg Wolves zijn op zoek naar nieuwe leden! Groot/klein, dik/dun, jong/oud, man/vrouw het maakt niet uit. Iedereen kan American Football spelen. Heb je altijd eens Football willen proberen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij naast uithoudingsvermogen ook je hersenen op de proef worden gesteld en waar kameraadschap en teamgevoel hoog in het vaandel staat? Dan ben je bij de Wolves op de juiste plek!
De Wolves bieden zowel Tackel Football als de variant Flag Football, waar geen contact plaats vind. Je hebt alleen voetbalschoenen en een bitje nodig (bij ons verkrijgbaar) en bent welkom vanaf 8 jaar. Al onze trainingen zijn openbaar maar om nieuwe spelers de aandacht te geven die ze verdienen organiseren we 3 speciale proeftrainingen:
  • zondag 28 mei van 13.00 tot 16.00
  • woensdag 31 mei van 19.00 tot 22.00
  • maandag 5 juni van 13.00 tot 16.00
De trainingen vinden plaats op sportpark kraaienbos aan de Centaurusweg 80. Onze junioren (t/m 15 jaar) stoppen steeds een uur eerder en trainen dus tot 15.00 en 21.00. Om je van goed passend materiaal te voorzien willen we vragen om een half uur voor aanvang van de training aanwezig te zijn.
Je mag alle drie de keren komen of 1 of 2 keer. Geef je op via de individuele evenementen op Facebook (dag 1, dag 2, dag 3) of via info@tilburgwolves.com (hier kun je ook vragen stellen).

Pin It on Pinterest