Op zondag 9 april spelen de Wolves om 11:00 een uitwedstrijd tegen de Crusaders 2. Dit zal de eerste keer zijn dat ze in sportpark Sloten, te Amsterdam mogen laten zien wat ze in huis hebben. Een aantal zondagen eerder zijn de Crusaders 2 in Tilburg komen spelen en toen bleek deze tegenstander een maatje te groot te zijn voor de Wolves. De wedstrijd was toen beslecht met een eindstand van 0-44 in het voordeel van de Amsterdammers. De enige die op deze dag ver boven de Amsterdammers uit torende was de Hulkbuster, die maar liefst 4 coaches van de Crusaders voor zijn rekening nam tijdens deze wedstrijd… (zie afbeelding)

De Crusaders zijn tot nu toe de enige tegenstander geweest waarin de offense van de Wolves op 0 punten is komen te staan. Sinds deze wedstrijd heeft er dan ook een flinke omslag in de aanvallende strategie plaatsgevonden. Eveneens heeft de offensive line onder het toeziend oog van coaches Rudi van Goethem en Jeroen de Beer een flinke stap gemaakt de afgelopen weken. Dit was goed zichtbaar in de afgelopen wedstrijd tegen de Bronco’s, waar quarterback Pawel Onufryjuk aanzienlijk meer tijd had om de bal weg te krijgen. Komende zondag zal deze lijn doorgetrokken moeten worden om een vuist te kunnen maken tegen de defense van de Amsterdammers.

Gaat dit onze Wolves lukken?

Kom kijken en maak het mee! Voor maar € 10,- kun je met de spelers mee rijden in de bus naar Amsterdam. Uiteraard kun je tijdens de busreis met je favoriete speler of onze mascotte Wolfie op de foto.. Voor meer informatie, mail naar: secretaris@tilburgwolves.com

Mocht je nu écht niet kunnen komen kijken zondag, dan kun je ook wachten op onze volgende wedstrijd tegen de Flevo Phantoms. Deze zal een week later plaatsvinden op zondag 16 april om 14:00 in Tilburg. (zie afbeelding)

Pin It on Pinterest