‘Als je een bal wilt vangen, dan moet je je handen zo houden’, ‘let op je balans als je de flag van de tegenstander wil pakken’… De afgelopen weken is er in weer en wind druk getraind door het jeugd (flag) team van de Tilburg Wolves. Volgende week begint de landelijke flag competitie en voor het eerst zullen de jonkies van de Wolves daaraan meedoen. Spannend dus!

Ons flag-team bestaat uit een gezellige mix van ‘oude’ en nieuwe spelers die er allemaal op gebrand zijn om het beste uit zichzelf te halen. Hoewel we graag een goed resultaat neerzetten, ligt de nadruk voor de eerste competitiestart vooral op het plezier hebben met elkaar en in het spel. Als je plezier hebt in wat je doet, dan komt de rest vanzelf. Met gezonde spanning zullen de mini-Wolves komende zondag, de 24e, afreizen naar Lelystad om het daar op te nemen tegen de Commanders. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws!
Wist je trouwens dat er nog steeds plaats is voor nieuwe spelers? Heb je zin om eens een pot American Football, de tofste sport ter wereld te spelen?: Kom dan maar eens een keer vrijblijvend bij ons kijken of meedoen… Wedden dat je het gaaf vindt?

Tilburg Wolves Cub team

Jaël Jolie

Jaël Jolie

Quarterback / Wide Receiver / Defense

Sepp Hendriks

Sepp Hendriks

Running Back / Defense

Tyron Maurtisz

Tyron Maurtisz

Running back / Wide Receiver / Defense

Jay Cline

Jay Cline

Wide Receiver / Quarterback / Defense

Yara Jolie

Yara Jolie

Wide Receiver / Defense

Myron Mettendaf

Myron Mettendaf

Wide receiver / Defense

Michael van Goethem

Michael van Goethem

Center / Defense

Jordy van Berkel

Jordy van Berkel

Wide Receiver / Running Back / Defense

Jasper Snoeren

Jasper Snoeren

Wide Receiver / Defense

Pin It on Pinterest